Etiquetes

dimecres, 1 de juliol del 2015

Resum de la Sessió 1

A la primera part de la sessió hem vist algunes eines com:
  • SOCRATIVE (socrative.com): l’hem fet servir per a respondre un parell de preguntes, sembla que serveix per a recollir respostes tipus qüestionari
  • EDPUZZLE (edpuzzle.com): s’enllaça un video de la xarxa i se li poden incloure pauses per a fer preguntes, observacions, etc.
  • KAHOOT (kahoot.it, getakahoot.com): permet de fer enquestes ràpides
  • VOKI (voki.com): permet de crear un avatar que parla, que transmeti un missatge
  • PADLET (padlet.com): és un suro virtual en el que un grup pot interactuar escrivint cadascú les seves notes (i veient les dels altres)


A la segona part, ens han passat una graella per tal d’explicitar les reflexions personals de cada sessió.
Després hem fet un exercici que consistia en buscar un símbol que ens representés i de donar una descripció nostra. Això ho hem compartit en un petit grup i també en el gran grup.
Seguidament, hem fet una alternativa a això amb el padlet: hem fet una pantalla de presentació, incloent imatges que suggerissin coses nostres.
Finalment hem creat un bloc: aquest.

2 comentaris:

  1. Espero que el continuem. I que puguis anar afegint eines amb les quals aconseguir efectes com el que ens ha causat la teva creu celta/ventilador/galàxia...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jaume! M'agrada molt el resum que has fet de la sessió d'avui, molt detallat!! M'ha servit per repassar el que hem fet... jejejeje... vaig a ser xafaderjant el teu blog... :)

      Elimina