Etiquetes

dilluns, 6 de juliol del 2015

Sessió 4

Codis QR

Amb http://www.codigos-qr.com/generador-de-codigos-qr/ he generat el codi
Generador de Códigos QR Codes
que enllaça a la meva pàgina web. Hi ha uns quants programes que generen aquests codis, no n'hi ha cap que destaqui per sobre dels altres.

Els codis QR s'utilitzen per enllaçar informació (videos, pdf, pàgines web, etc.) des de qualsevol lloc on hi hagi el quadradet. Això si, depens de la tecnologia (mòbil, tablet, connexió wifi o dades, etc.). Això al mig del Pirineu no serveix per a res.

Segona activitat. Hem fet una ullada a la creació de formularis Google. L'hem creat entre tots, i també l'hem respost entre tots. Conclusió: és fàcil i ràpid de crear, però encara és més ràpid la recopilació de les respostes i això facilita el tractament. Els blogs permeten la inclusió de formularis. Aquests poden fer-se servir com a recopilació de coneixements previs, per a autoavaluacions, ...

Hem fet un mural amb una activitats de les que cadascú n'està satisfet; n'hem mirat algunes, els autors les han explicat i hem vist quins aspectes 2.0 poden tenir.

En aquest punt, hem comentat la necessitat de gravar sons, penjar-los al núvol, i poder-los compartir, hi ha programes com SoundCloud, iVoox, AudioBoom, ... L'Audacity està bé, però tot és en local.

Per acabar, hem vist alguna cosa de la realitat virtual. El programa AURASMA és una aplicació gratis que treballa aquest concepte: associa una imatge fixa (forma geomètrica, paraula escrita, fotografia) a un esdeveniment: un video, una imatge, ... No fa massa anys que això està funcionant, i per tant tot just comença a treure's profit d'aquests recursos.

2 comentaris: